Clubwedstrijd 2019

Onlangs vond de jaarlijkse clubwedstrijd plaats van Fotoclub Profoto. Leden konden tot maximaal 5 foto’s per persoon inleveren voor deze wedstrijd. In totaal hebben de leden samen 58 foto’s ingeleverd. Op donderdag 21 februari jl. heeft beeldend kunstenaar Wim Kwakernaak* de ingezonden foto’s voor de clubwedstrijd 2019 gejureerd en heeft na een boeiende en leerzame bespreking de 1e, 2e en 3e prijs toegekend aan respectievelijk Wim Stobbe, Marinus Rouweler en Wilma Slot-Nijzink.
Wim Stobbe mocht de wisseltroffee mee naar huis nemen! Nogmaals proficiat!

Een selectie van de ingezonden foto’s zal worden geëxposeerd in het sousterrain van het Kulturhus Holten, Smidsbelt 6. Meer informatie volgt binnenkort.

Links: winnende foto van Wim Stobbe (1e plaats) Rechts: Winnende foto van Wilma Slot (3e plaats)Foto van Marinus Rouwerle (2e plaats)


* over Wim Kwakernaak
Wim Kwakernaak (1945) is geboren in Leidschendam en studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Rotterdam, afdeling vrij tekenen, schilderen en grafiek. In 1980 studeerde hij tevens af aan de Academie van Beeldende Vorming te Amersfoort in de richting ruimtelijke en plastische vormgeving. Deze opleiding gaf hem ook onderwijsbevoegdheid. Bijna 40 jaar gaf hij les binnen het voortgezet onderwijs in de vakken tekenen, handvaardigheid en kunstgeschiedenis. Daarnaast gaf en geeft hij veel lezingen over beeldende kunst. Wim Kwakernaak woont en werkt in Holten, Overijssel. Kwakernaak heeft in de afgelopen jaren al diverse malen het fotowerk van de leden van Profoto gejureerd en van commentaar voorzien.
De website van Wim Kwakernaak: http://www.wimkwakernaak.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.