Ledenpagina Olga Lympus


Voorbeeldpagina

Olga Lympus is lid van Profoto
Lidnummer 050299971
Website: http://www.olgalympusfotografeert.com
E-mailadres: olgalympus89@hotmail.com
Portfolio: Portfolio Olga Lympus
Telefoon: alleen mobiel nummer (voor vrienden)

Mijn naam is Olga Lympus. Ik woon in de omgeving van Holten, een prachtige omgeving met veel bos en heide. Sinds 2005 ben ik al lid van Profoto omdat het een leuke fotoclub is. Ik maak graag foto’s tijdens mijn reizen. Ook portretfotografie en foto’s maken van van dieren vind ik leuk. Ook landschapsfotografie staat in mijn belangstelling. Mijn foto’s laat ik graag op de clubavonden zien. Dat kan ook digitaal en als ik hele geslaagde foto’s heb, dan laat ik ze printen en zet ze in een mooi passe-partout. Dan kan ik ze ook inleveren bij wedstrijden. Van de andere leden krijg ik dan nuttig commentaar, waarmee ik mijn fotowerk kan verbeteren. Het is erg leerzaam. O ja, mijn camera is een Olympius en die bevalt mij prima.